MasterChef'te kim elendi?

''MasterChef kim elendi?'' sorusu yoğun ilgi görüyor.

MasterChef’in 34. bölümünde yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için makarna ve deniz ürünleri yaptılar. Yarışmanın 10. dakikasında tezgahların değişmesi ise planları altüst etti. Dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı.

Mustafa, Eda ve Batuhan bireysel dokunulmazlık oyununda en başarılı 3 tabak olarak seçildi. Sona Mustafa ve Batuhan kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Mustafa kazandı.

22 Ekim’de Faruk Batuhan ve Alican eleme adayları oldular.

23 EKİM DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te takım dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Daha sonra ise kırmızı takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Eda kazandı.

23 EKİM MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef'in 23 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde elenen isim belli oldu. Mustafa, F.Batuhan, Batuhan ve Alican eleme adaylarıydı. Mustafa en iyi yemeği yaptı ve elenmekten kurtuldu. Alican ikinci oldu ve finale F.Batuhan ve Batuhan kaldı. F.Batuhan elenen isim oldu ve MasterChef'e veda etti. Şefler kişiliği ve beyfendi olması nedeniyle F.Batuhan'a övgüler yağdırdı. 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Batuhan, Faruk Batuhan'ın elnmesinden sonra göz yaşlarına hakim olamadı ve ona sarıldı. Batuhan: "Her ne kadar tartışsak da, birbirimze rakip olsak da  en yakınlarımdan birisiydi. Orada başkası olsa bu kadar üzülmezdim. Batuhan'ın elenmesi çok üzdü beni" ifadelerini kullandı.

Masterchef yarışmasının eleme yemeğinde yapılan fırında patlıcan kebabının nasıl yapıldığı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor.