MasterChef Kerem açtı ağzını yumdu gözünü! Yarışmacı arkadaşlarına ayarı böyle verdi!

MasterChef'te Zübeyde ile Kerem arasında sinirler gerilmeye devam ediyor. ''Senin Bu Yarışmada Ne İşin Var'' tartışması bu akşamki bölümde de gündem oldu. Zübeyde ''Gerekli tepkiyi verdiğimi düşünüyorum.'' açıklamasında bulundu. Kerem açtı ağzını yumdu gözünü! Yarışmacı arkadaşlarına ayarı böyle verdi...

Tv8'in sevilen yarışması MasterChef'de başarısı ve efendiliği ile izleyenlerin favori yarışmacılarından olan Kerem bu akşam yarışmacı arkadaşlarına ayarı verdi. Zübeyde ile olan tartışması bugüne de taşındı. Kerem bir önceki bölümde her ne kadar kendini açıklamış olsa da Zübeyde yine tepkisinde haklı olduğunu ifade etti.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Kerem iddialara karşılık olarak "Ben bugüne kadar ne Zübeyde ablaya ne de Nigar ablaya bir kere bile oy atmadım. Kişi kendinden bilir karşısındakini" dedi.

NE OLMUŞTU?

Zübeyde bu yarışmaya neden geldiğini sorgulayan yarışmacıların olduğunu, bu yüzden kendisinin üzerinde oynandığını söylemişti. Bu kişinin de açıkça Kerem olduğunu ifade etmişti.

Senin buradaki amacın ne? Neden buradasın? gibi soruların sorulduğunu söyledi.

Mehmet Şef'in bu soruları yanlış mı anladığını yoksa gerçekten bu şekilde mi sorusuna yanıt veren Zübeyde geldiği ilk hafta oyuna girmeden önce stüdyo kapısında Kerem'in bu soruları yönelttiğini söyledi.

Kerem "Şefim bence burada herkes beni yarışmanın başından beri gayet iyi tanıdı. ben her konuşmamda karşımdaki insana gerektiği yerde övgüleri vermekten çekinen bir insan değilim. Her zaman da söyledim. Bu yarışmada herkes herkesi yenebilir. Ben o günkü sorumu hatırlamıyorum. Ama sorduysam bile ben kendimi tanıdığım için niyetim şudur. Herkese sormuşumdur ben. Buradan beklentin ne? Hedefin ne? Ben orada Zübeyde abla sen başarısız olursun tarzı bir niyetle benim bunu sormuş olmam mümkün değil zaten" dedi.

Diğer yarışmacı arkadaşları da Kerem'in yanlış anlaşılmış olacağını böyle sohbetlerin kendi aralarında da geçtiğini belirtti.