MasterChef kaptanları belli oldu

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye kaptanlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın 14 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk oyunu oynandı.

Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Yeni bir haftaya başlayan yarışmada yarışmacılar kaptanlık oyunu ile karşı karşıya geldi. Mavi takım kaptanlığını kazanmak için bireysel performans gösteren yarışmacılar en iyi tabağı yapabilmek için ter döktü. 

KAPTANLAR BELLİ OLDU

Eleme oyunu sonrası yeni bir haftaya başlanan MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyunu oynandı. Eleme oyununda Arem elendiği için kadroya yarışmacı Selin Aydın dahil edildi. Mavi takım kaptanlığı için yarışan yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Şefler yarışmacılara Oreo’yu ana malzeme kullanarak yapabilecekleri bir lezzet yapmalarını istedi. MasterChef’te kaptanlığı kazanan isim Furkan oldu. Furkan mavi takımın kaptanı oldu. 

HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU

Kaptanlık oyununu kazanan Furkan kırmızı takımın kaptanını belirledi. Furkan yarışmaya bu hafta dahil olan Selin'i kırmızı takım kaptanı olarak seçti. Furkan takım arkadaşı olarak Emir, Serhat, Esra, Özgül, Duygu, Celal ve Uğur'u seçti. Selin ise Barbaros, Berker, Tanya, Ayyüce, Sefa, Ebru ve Eray'ı seçti. Böylece haftanın takımları şöyle oldu;

Mavi Takım: Kapan Furkan, Emir, Serhat, Esra, Özgül, Duygu, Celal ve Uğur

Kırmızı Takım: Kaptan Selin, Barbaros, Berker, Tanya, Ayyüce, Sefa, Ebru ve Eray