MasterChef kaptanlığı ve düelloyu kim kazandı? MasterChef kaptanları belli oldu!

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yepyeni bir haftaya başladı. Haftanın ilk bölümünde mavi takım ve kırmızı takım kaptanını belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. Kaptanlık oyununda yarışmacılardan Profiterol yapmaları istendi. Mavi takımın kaptanı olmak isteyen yarışmacılar kıyasıya mücadele gösterdi. Peki, MasterChef kaptanlığı kim aldı? MasterChef mavi takım kaptanı ve kırmızı takım kaptanı kim oldu?

MasterChef kaptanları oynanan kaptanlık oyunu sonrası belli oldu! Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması MasterChef Türkiye'de yeni bir haftaya başlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da haftanın kaptanlarını ve takımlarını belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacılar mavi takımın kaptanı olabilmek için bireysel performans gösterdi. 30 Kasım MasterChef kaptanları ve takımları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Yeni bir haftaya başlanan yarışmada oynanan kaptanlık oyununda kıyasıya mücadele yaşandı. Şeflerin yarışmacılardan istediği tarif Profiterol oldu. Yarışmacılar en lezzetli Profiterolü yapıp şefleri etkilemek için üst düzey performans gösterdi. Finale Özgül, Sefa ve Emir kaldı. Şeflerin kararı sonrası MasterChef kaptanlık oyununu kazanan isim Özgül oldu.

MASTERCHEF TAKIMLARI NASIL OLDU?

Kaptanlığı kazanan Özgül'den kırmızı takımın kaptanlığına birisini seçmesini söylediler. Özgül'ün kaptanlığa seçtiği isim Eray oldu. Daha sonra Özgül ve Eray sırayla bir isim söyleyerek takımları oluşturdular. Özgül takımına; Barbaros, Sefa ve Emir'i alırken Eray; Ebru ve Serhat'ı aldı. Böylece haftanın takımları şöyle oldu:

Mavi takım: Kaptan Özgül, Sefa, Emir ve Barbaros

Kırmızı takım: Kaptan Eray, Serhat ve Ebru

MASTERCHEF DÜELLOYU KİM KAZANDI?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da kırmızı takım kaptanı ve mavi takım kaptanı arasında düello oynandı. Şefler menünün ne olduğunu söylemedi. Mehmet Şef Eray ve Özgül'ün gözü önünde bir yemek yaptı ve yarışmacılar da onu taklit ederek aynı yemeği pişirmeye çalıştı. Günün sonunda düelloyu kazanan kırmızı takım kaptanı Eray oldu.