5 Ekim MasterChef takımları belli oldu

MasterChef'te haftanın takımları ve kaptanları belli oldu. Eleme oyunu sonrası yeni bir haftaya başlanan MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyunu oynandı.

MasterChef’in 5 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın kaptanlarını ve takımlarını belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. 

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yeni bir haftaya başlanan MasterChef’te haftanın ilk mücadelesi kaptanlık oyununda yaşandı. Bireysel performanslarıyla mavi takımın kaptanı olmaya çalışan yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Menünün ana temasında ton balığı vardı. Şefler yarışmacılardan ton balığını ana malzeme yaparak yaratıcılıkları ile yapabilecekleri bir tabak istediler. Finale Tanya, Esra ve Walison koldu. Şeflerin kararı sonucu kaptanlığı kazanan ve mavi takımın kaptanı olan isim Esra oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU

Kaptanlık oyununu kazanan Esra'dan kırmızı takımın kaptanını belirlemesini istediler. Esra'nın kırmızı takımın kaptanlığına seçtiği isim Ebru oldu. İki isim sırayla bir isim söyleyerek mavi takım ve kırmızı takımı oluşturdular. Esra'nın takımına aldığı isimler Furkan, Barabaros, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül ve Didem olurken Ebru'nun seçtiği isimler Serhat, Tanya, Eray, Sefa, Berker ve Walison oldu. Böylece haftanın takımları şu şekilde oldu:

Mavi takım: Kaptan Esra, Furkan, Barabaros, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül ve Didem 

Kırmızı takım: Kaptan Ebru, Serhat, Tanya, Eray, Sefa, Berker ve Walison