MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? 31 Ağustos MasterChef takımları nasıl oldu?

MasterChef kaptanlık oyunu 31 Ağustos Pazartesi akşamına damgasını vurdu. Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye eleme oyunundan sonra yayınlanan bölümüyle yeni bir haftaya başladı. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Şefler yarışmacılardan dondurma kullanarak yapabilecekleri bir lezzet sunmasını istediler. Peki, 31 Ağustos MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

Tv8'in uzun soluklu yarışma programı MasterChef Türkiye yeni bir haftaya başladı. Yeni haftada mavi takım ve kırmızı takım kaptanını ve takımlarını belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. Herkesin bireysel olarak mücadele ettiği kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan dondurmanın ana malzeme olduğu bir tarif yapmalarını istedi. Peki, MasterChef'te kaptanlığı kim kazandı? 31 Ağustos MasterChef kırmızı takım kaptanı ve mavi takım kaptanı kim oldu?

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 31 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde oynanan kaptanlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Mavi takımın kaptanı olabilmek için mücadele eden yarışmacılar bireysel performanslarını sergilediler. Şefler yarışmacılardan dondurmayı ana malzeme olarak kullanabilecekleri bir lezzet yapmalarını istedi. Şefler tadım yaptıktan sonra en başarılı tabak olarak Celal'in tabağını gösterdi. Böylece MasterChef'te kaptanlık oyununun galibi ve mavi takımın kaptanı Celal oldu.

MASTERCHEF TAKIMLARI NASIL OLDU?

Kaptanlık oyununu Celal kazandığı için mavi takımın kaptanı Celal oldu. Şefler Celal'den kırmızı takımın kaptanının belirlemesini istediler. Celal kırmızı kaptan kaptanı olarak Eray'ın adını söyledi. Mavi takımın kaptanı Celal ile kırmızı takımın kaptanı Eray sırayla bir isim söyledi ve takımlarını kurdular. Celal mavi takım için Barbaros, Esra, Serhat, Tanya, Berker, Sefa ve Ebru'nun adını söyledi. Eray kırmızı takım için Furkan, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül, Duygu ve Gülşah'ı söyledi. Böylece takımlar şu şekilde oluştu:

Mavi takım:  Kaptan Celal, Barbaros, Esra, Serhat, Tanya, Berker, Sefa, Ebru

Kırmızı takım: Kaptan Eray, Furkan, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül, Duygu, Gülşah