MasterChef kaptanları belli oldu

Yeni bir haftaya başlanan MasterChef Türkiye'de kaptanlık mücadelesi yaşandı.

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef kaptanlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Eleme oyunundan sonra haftanın ilk kaptanlık oyununda karşı karşıya gelen yarışmacılar kozlarını paylaştı. 

MASTERCHEF KAPTANLARI BELLİ OLDU

Eleme oyunundan sonra yeni bir haftaya başlanan MasterChef Türkiye’de kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacılar bireysel performanslarını göstererek mavi takımın kaptanı olmaya çalıştı. Çekişmeli dakikaların yaşandığı oyunda şefler yarışmacılardan Lahmacun yapmasını istedi. Şefler tadımı yaptıktan sonra kazanan ismi açıkladı. MasterChef kaptanlık oyununu kazanan ve mavi takımın kaptanı olan isim Serhat oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI

Kaptanlığı kazanan Serhat'tan kırmızı takımın kaptanını belirlemesi istendi. Serhat kırmızı takımın kaptanlığına Barbaros'u seçti. Böylece bu hafta mavi takımın kaptanı Serhat ile kırmızı takımın kaptanı Barbaros mücadele edecek. Serhat ve Barbaros sırayla bir isim söyleyerek takımları oluşturdular. Serhat takımına Furkan, Tanya, Eray, Sefa, Uğur, Özgül ve Didem' i aldı. Barbaros ise Esra, Emir, Duygu, Berker, Ayyüce, Ebru ve Walison'u seçti. Ve böylece haftanın takımları şöyle oldu:

Mavi takım: Kaptan Serhat , Furkan, Tanya, Eray, Sefa, Uğur, Özgül ve Didem

Kırmızı takım: Barbaros, Esra, Emir, Duygu, Berker, Ayyüce, Ebru ve Walison