MasterChef kaptanları belli oldu

Tv8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye yeni sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. MasterChef'in 24 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde mavi takım ve kırmızı takımı belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı.

MasterChef’te haftanın takımları belli oldu. Yarışmanın 24 Ağustos Pazartesi akşamı oynanan kaptanlık oyununda yarışmacılar mavi takımın kaptanı olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. 

24 AĞUSTOS MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNUN KAZANANI 

MasterChef Türkiye’nin 24 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümünde yeni bir haftaya başlandı. Eleme oyunundan sonra oynanan yeni haftada mavi ve kırmızı takımın yarışmacılarını ve kaptanlarını belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. Şefler yarışmacılardan Islak Hamburger yapmalarını istedi. Yarışmacılar kendilerinden istenilen bu tarifi yapmak için en iyi performansı göstermeye çalıştı. Günün sonunda kazananı isim Uğur oldu. Uğur mavi takımın kaptanlığını yapacak.

HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU!

MasterChef’te kaptanlık oyununu Uğur kazandığı için mavi takımın kaptanı Uğur oldu ve kırmızı takım kaptanlığına Özgül'ü seçti. Daha sonra Uğur ve Özgül sırayla bir isim söyledi ve böylece kırmızı ve mavi takım oyuncuları belli oldu. 

Mavi takım: Kaptan Uğur, Eray, Gülşah, Emir, Berk, Ebru, Ayyüce ve Duygu

Kırmızı takım: Kaptan Özgül, Tanya, Sefa, Esra, Serhat, Celal, Barbaros ve Furkan