18 Kasım MasterChef'te yaşananlar

MasterChef’in 18 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 49. bölümünde yarışmacılar kaptanlık için mücadele verdiler. Yarışmacılardan Alican en güzel Lahmacunu yaptığı için kaptanlık oyununu kazanan isim oldu ve mavi takımın kaptanı oldu. İşte Ödül oyununu kazanan takım

Yarşmanın 18 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Günün sonunda ise haftanın takımları belli oldu.  Şefler 50'şer lira verip markete gönderdikleri kaptanlardan alışveriş yapıp, 50 liraya aldıkları ürünlerle 4 çeşit yemek yapmalarını istedi. Batuhan ve Alican dışarı çıktılar ve 50 lira bütçe ile alışveriş yaptılar. 

KAPTANLAR BELLİ OLDU

MasterChef’in 18 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 49. bölümünde yarışmacılar kaptanlık için mücadele verdiler. Şefler yarışmacılardan Lahmacun yapmalarını istedi. Yarışmacılardan bazıları tavada, bazıları ise fırında Lahmacun yaptılar. Yarışmacılardan Alican en güzel Lahmacunu yaptığı için kaptanlık oyununu kazanan isim oldu ve mavi takımın kaptanı oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI 

Kaptanlık oyununu Alican kazandığı için kırmızı takımın kaptanını da Alican belirledi. Alican kırmızı takımın kaptanı olarak Batuhan’ı seçti. Daha sonra Batuhan ve Alican sırasıyla takımlarını kurdular.

Mavi takım: Kaptan Alican, Cemre, Yasin, Ekin, Kıvanç

Kırmızı takım: Kaptan Batuhan, Güzide, Suna ve Rıfat

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM

MasterChef'te kırmızı ve mavi takım oyun ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Şefler 50'şer lira verip markete gönderdikleri kaptanlardan alışveriş yapıp, 50 liraya aldıkları ürünlerde 4 çeşit yemek yapmalarını istedi. Batuhan ve Alican dışarı çıktılar ve 50 lira bütçe ile alışveriş yaptılar. Şefler ilk kez ödül oyununun iki takımın birden kazandığını açıkladı. Ödül oyunu beraberlikle sonuçlandı.