11 Kasım MasterChef'te yaşananlar

MasterChef Türkiye’nin 11 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde haftanın takımları ve kaptanları belli oldu. Kaptanlık oyununda yarışmacılardan 6 adet simit yapmaları istendi. Tüm hünerlerini ortaya koyan, kıran kırana mücadelenin sergilendiği bölümde günün sonunda kaptanlar belli oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin 11 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar kaptanlık oyunu mücadelesi verdiler. Yarışmacılardan 6 adet simit yapmaları istendi. Daha sonra kırmızı ve mavi takımın kaptanı belli oldu ve haftanın takımları kuruldu. 

KAPTANLIK OYUNUNU KAZANAN İSİM

MasterChef’in 11 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 45. bölümünde yarışmacılar kaptanlık oyunu için mücadelelerini sergilediler. Menüde simit vardı. Yarışmacılardan 6 adet simit yapmaları istendi. En güzel simidi yapmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar arasından Suna, Mustafa, Yasin ve Güzide en iyi simidi yaptıkları için finale kaldılar. Şefler en iyi simidi Suna’nın yaptığını söyledi ve Suna mavi takımın kaptanı oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI 

MasterChef'te haftanın takımları belli oldu. Kaptanlık oyununu Suna kazandığı için mavi takımın kaptanı suna oldu. Suna kırımızı takım kaptanı olarak Kıvanç'ı seçti. Daha sonra Suna ve Kıvanç sırayla takımlarına alım yaptılar. 

Mavi takım: Kaptan Suna, Mustafa, Cemre, Rıfat, Alican

Kırmızı Takım: Kaptan Kıvanç, Batuhan, Güzide, Ekin, Yasin

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM

MasterChef Türkiye 45. bölümde oynanan takım oyunu sırasında şefler kural değişikliği yaparak takımları şaşırttı. Takımlardan birer birer yarışmacı azaltan şefler final bölümde takımlarda birer kişi bıraktı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda ödül oyununu mavi takım kazandı.