7 Eylül MasterChef'te yaşananlar...

Tv8 ekranlarının uzun süreli yarışması MasterChef Türkiye kaptanlık oyunu ile yeni bir haftaya başladı. Geride bıraktığımı haftada elenen Gülşah'ın ardından yedek yarışmacılar arasında yer alan Arem kadroya dahil edildi.

MasterChef Türkiye'nin 7 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılar arasında kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaptanı ve haftanın takımlarını belirlemek üzere oynanan oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. 

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 7 Eylül Pazartesi günü yayınlanan haftanın ilk bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaptanlığı için bireysel performans gösteren yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele hakim oldu. Şefler yarışmacılardan Türk Mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Menemen yapmasını istedi. Oyun sırasında ise “Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı olur?” sorusu yeniden gündeme geldi. Finale Esra ve Arem kaldı. MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan isim Esra oldu ve mavi takımın kaptanı oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI NASIL OLDU?

Kaptanlık oyununun galibi Esra'dan kırmızı takımın kaptanını belirlemesini istediler. Esra kırmızı takım kaptanlığına Arem'i seçti. Daha sonra Esra ve Arem sırayla bir ismi söyleyerek kırmızı ve mavi takımı oluşturdular. Esra mavi takıma: Emir, Furkan, Özgül, Ayyüce, Duygu, Berker ve Ebru'yu aldı. Arem ise kırmızı takıma: Serhat, Barbaros, Uğur, Tanya, Eray, Celal ve Sefa'yı seçti. Böylece takımlar şu şekilde oluştu:

Mavi takım: Kaptan Esra, Emir, Furkan, Özgül, Ayyüce, Duygu, Berker ve Ebru

Kırmızı takım: Kaptan Arem, Serhat, Barbaros, Uğur, Tanya, Eray, Celal ve Sefa