MasterChef kaptanları belli oldu

MasterChef'te haftanın takımları ve kaptanları belli oldu. Haftanın ilk oyunu olan kaptanlık oyunu ile izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye'de yarışmacılar mavi takımın kaptanı olmak için bireysel performans gösterdi.

Tv8 ekranlarının mücadeleci yarışma programı MasterChef kaptanlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Eleme gecesinden sonra oynanan ilk oyunda yarışmacılar kaptanlık mücadelesi verdi. Mavi takımın kaptanı olmak için yarışan yarışmacılar şeflere en iyi tabağı sunmak için ter döktü. 

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mavi takımın kaptanının belirlendiği MasterChef’te yarışmacılar arasında kaptanlık mücadelesi yaşandı. Eleme oyununda Furkan’ın elenmesi üzerine bir kişinin daha eksildiği kadro ile yeni bir haftaya başlandı. Şefler yarışmacılardan Çiğ köfte yoğurmasını istedi. Kıyasıya mücadelenin galibi Esra oldu. Kaptanlık oyununu kazanan Esra mavi takımın kaptanı oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU

Kaptanlığı kazanan Esra'dan kırmızı takımın kaptanını belirlemesini istediler. Esra'nın kırmızı takımın kaptanlığına seçtiği isim Emir oldu. Daha sonra Esra ve Emir sırayla bir isim söyleyerek takımlarını oluşturdular. Esra'nın söylediği isimler: Serhat, Özgül, Ayyüce ve Ebru olurken Emir: Barbaros, Eray, Uğur ve Sefa'yı aldı. Böylece kadro şu şekilde oldu:

Mavi takım: Kaptan Esra, Serhat, Özgül ve Ayyüce

Kırmızı takım: Kaptan Emir, Barbaros, Eray, Uğur ve Sefa