MasterChef mavi takım ve kırmızı takım kaptanı belli oldu

12 Ekim Pazartesi günü yeni bir haftaya başlayan MasterChef Türkiye'de haftanın ilk oyunu olan kaptanlık oyunu oynandı.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de eleme oyunundan sonra yeni bir haftaya başlandı. Yarışmacıların mavi takım kaptanı olmak için yarıştığı oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. 

MAVİ TAKIM KAPTANLI BELLİ OLDU

MasterChef’in 12 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Bireysel performansın ön plana çıktığı oyunda yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için mücadele gösterdi. Şefler yarışmacılardan tavuğu ana malzeme kullanarak yaratıcılık yemeği yapmalarını istediler. Finale Emir, Uğur ve Özgül kaldı. MasterChef kaptanlık oyununun kazananı Uğur oldu. Uğur mavi takımın kaptanı oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI

Kaptanlık oyununu kazanan Uğur mavi takımın kaptanı oldu ve kendisinden kırmızı takımın kaptanını belirlemesi istendi. Uğur'un söylediği isim Sefa oldu. Böylece mavi takım kaptanı Uğur ve kırmızı takımın kaptanı Sefa sırayla bir isim söyleyerek haftanın takımlarını oluşturdular. Uğur'ın takımına aldığı isimler Furkan, Esra, Emir, Berker, Tanya ve Ebru olurken Sefa'nın aldığı isimler Serhat, Barbaros, Eray, Özgül, Ayyüce ve Didem oldu. Böylece haftanın takımları şu şekilde oluştu:

Mavi takım: Kaptan Uğur, Furkan, Esra, Emir, Berker, Tanya ve Ebru

Kırmızı takım: Kaptan Sefa, Serhat, Barbaros, Eray, Özgül, Ayyüce ve Didem