MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları açıklandı! 20 Ekim MasterChef eleme potasına kimler gitti, dokunulmazlığı kim kazandı?

Ekranların uzun soluklu yarışma programı MasterChef Türkiye yine bir dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya jüriliğinde Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları kıyasıya mücadele gösterdi. Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları belli olacak. İşte 20 Ekim MasterChef'te yaşananlar...

MasterChef'te haftanın ilk eleme adaylarını belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Her hafta 6 ismin elemene potasına gönderildiği yarışmada dokunulmazlık oyunları büyük önem taşıyor. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan mücadele zaman zaman renkli dakikalar yaşatıyor. Heyecanın her geçen bölüm giderek arttığı MasterChef eleme potasında kimler var? 20 Ekim MasterChef eleme adayları kim oldu?  

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye’de yarışmacılar kıyasıya mücadele gösterdi. Şefler yarışmacılardan Karkas menüsünü yapmalarını istediler. Menüde yer alan yemekler Haşlama, Izgara Bonfile, Tencere Yemeği, Fırın Yemeği ve Katmer oldu. Bu zor ve meşakkatli menüyü hazırlamaya çalışan yarışmacılar zorlu dakikalar yaşadı. Şeflerin tadımı sonrası dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Şefler yarışmacılardan kuzu sırtı yemeğini yapmalarını istedi. Bireysel performansın önem taşıdığı oyunda yarışmacılar şefleri etkilemek için ter döktü. Günün sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Özgül oldu.

20 EKİM ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlığı kazanan Özgül'den ilk eleme adasını seçmesini istediler. Özgül'ün eleme potasına gönderdiği isim Berker oldu. Daha sonra diğer eleme adayını belirlemek üzere oylama yapıldı. Oylama sonucunda 2. eleme adayı Sefa oldu. Haftanın ilk eleme adayları Berker ve Sefa oldu.