4 Aralık MasterChef'te yaşananlar...

MasterChef’in 4 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasında oynana mücadelede heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Sevilen yarışmanın 4 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümde yarışmacılar büyük sürprizle karşılaştı. Yarışmadan daha önce elenen Faruk Batuhan, Murat, Eda ve Suna dokunulmazlık oyununda jüri oldular ve tadım yaptılar. Daha sonra oynanan oyunda isi şefler bir ismi potaya gönderdi.

4 ARALIK DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’in 4 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım arasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda tadımı yarışmadan daha önce elenen Suna, Murat, Eda ve Faruk Batuhan yaptı. Renkli anların yaşandığı bölümde günün sonunda dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. MasterChef’te haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım oldu.

HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Dokunulmazlığı mavi takım kazandığı için eleme potasına giden isim kırmızı takım yarışmacıları arasından yapılacaktı. Yasin zaten eleme potasında olduğu için Cemre ve Batuhan düello oyunu oynadılar ve başa baş mücadele ettiler. Heyecan ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı bölümde haftanın ikinci eleme adayı Cemre oldu.