MasterChef İbrahim kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef İbrahim Cingözler aslen nereli?

MasterChef 2021 final turu heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Sempatik tavırları ve performansı ile dikkat çeken isimlerden biri de İbrahim Cingözler oldu. MasterChef İbrahim kimdir, kaç yaşında? MasterChef İbrahim Cingözler aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte MasterChef İbrahim hakkında tüm merak edilenler...

MasterChef Türkiye 2021 ana kadro seçmeleri tüm hızıyla sürüyor. Performansı ile dikkat çeken isimlerden biri de İbrahim Cingözler oldu. MasterChef İbrahim kimdir, kaç yaşında? MasterChef İbrahim Cingözler aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İbrahim Cingözler yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. İşte hakkında tüm merak edilenler...

MASTERCHEF İBRAHİM KİMDİR?

İbrahim Cingözler yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. Bir arkadaşının yoğun ısrarı üzerine MasterChef'e katılmıştır. MasterChef İbrahim 25 yaşındadır. İlk elemelere ablası ile birlikte gelmiştir. MasterChef'e MasterChef'te öğretilenleri öğrenmeye geldiğini ifade etmiştir.

İyi bir şef olduğunu ancak yarışma sayesinde daha iyi bir şef olabileceğine inandığını belirtmiştir. Diğer yarışmacı arkadaşlarının bol şansa ihtiyacı olduğunu ve şampiyon olmak istediğini belirtmiştir. Üniversiteye kadar Adana'da yaşantısını sürdürmüştür.

Yarışmaya Bodrum'un yöresel ürünleriyle hazırladığı 'Egeden' isimli yemekle katılan İbrahim eleştiriye açık olduğunu söyledi.

MasterChef Fikret kimdir, kaç yaşında? MasterChef Fikret Tuğ aslen nereli, asker miydi?

MasterChef Umutcan kimdir? MasterChef Umutcan Çetinöz kaç yaşında, aslen nereli?

MasterChef Sevgi kimdir, kaç yaşında? MasterChef Sevgi Karataş aslen nereli?