MasterChef Hasan Biltekin kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Hasan hakkında merak edilen her şey!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de yarışan adaylardan Hasan Biltekin son 4'e girmeyi başardı. Yetenekli ve bir hayli azimli olan MasterChef Hasan şampiyon olmak için üst düzey performans gösterdi. Yarışmanın ilk günlerinden bu yana birçok kişi tarafından favori olarak gösterilen Hasan yeteneğiyle kendini kanıtladı. Peki, MasterChef Hasan kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Türkiye'de finale adım adım yaklaşılırken birinci olacak isim şimdiden merak edilmeye başlandı. Birbirinden yetenekli yarışmacıların mücadele ettiği programda Hasan Biltekin finale adını yazdırmak isteyen isimler arasında yer alıyor. İlk günden bu yana favori olarak gösterilen MasterChef Hasan son 4'e girmeyi başardı. İşte MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Hasan Biltekin ile ilgili merak edilen detaylar...

MasterChef'te 2021 sezonun bir önemli düellosu daha ekrana geldi. Son dörde kalan Sergen ile Hasan, arasında oynan oyunda finalist belli oldu. Günün sonunda toplamda en fazla puanı toplayan Hasan, MasterChef'in 3. finalisti oldu.

MASTERCHEF HASAN KİMDİR, NERELİ?

MasterChef Türkiye'nin favori yarışmacılarından Hasan Biltekin, 27 yaşındadır. Aslen Nevşehirli olan Hasan 184 cm boyunda ve 78 kilodur. Liseyi Turizm Otelcilik Okulu'nda tamamlayan Hasan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur. Annesinin adı ise Netice'dir.

Aşçılık mezunu olan Hasan Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi. Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Otel koordinatörlüğü ve Nevşehir belediye spor kulübü mutfak şefliği yapmaktadır.

Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda altın, gümüş ve bronz, toplamda 18 madalya ve kupa kazandı. MasterChef'e 2 kez katılmış bir yarışmacı olan Hasan, geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.