MasterChef Gamze Tosun kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? MasterChef Gamze hakkında hiç bilinmeyenler!

Tv8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de ana kadro heyecanı yaşanıyor. MasterChef'te yarışan Gamze Tosun sergilediği performansla ekran karşısındaki izleyicilerin ve şeflerin beğenisini kazandı. Ana kadroya girmeye hak kazanan ikinci yarışmacı olan Tosun büyük heyecan yaşadı. Peki, MasterChef Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler!

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te mücadele eden Gamze Tosun ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Yarışmanın ön eleme turunda ana kadroya girmeye hak kazanan MasterChef Gamze ile ilgili araştırmalar da arama motorunda hız kazandı. Peki, MasterChef Gamze kaç yaşında, nereli ve kimdir?

MASTERCHEF GAMZE TOSUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

MasterChef 2022 yarışmacılarından Gamze Tosun evli ve 5 çocuk annesi bir ev hanımıdır. Yemek yapmayı çok sevdiğini belirten Tosun, İBB'nin meslek kurslarında aşçılık eğitimi almıştır. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği yemek kursundan sertifika aldığını da belirten Tosun 34 yaşındadır. Tosun, İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciliğine devam ediyor. Geçtiğimiz sezon da MasterChef'e katılan yarışmacı ikinci turda elenmişti.