Masterchef Furkan Yalçın kimdir, kaç yaşında? Masterchef Furkan neden kovuldu?

Masterchef Furkan bu akşam yayınlanan yeni bölümde öne çıkan isimler arasında yer alıyor. İlk 16'ya girmek için mücadele eden isimler arasında yer alan Furkan'ın, bu akşam şeflere verdiği yanıtlar nedeni ile stüdyo dışına çıkması isteniyor. 6 senedir meslekte olan Furkan Yalçın, 2019 elemelerine de katılmıştı.

Masterchef Türkiye'de ilk 16 yarışmacıyı belirlemek üzere final turu tüm heyecanıyla sürüyor. Final turuna kalan 28 yarışmacı 14 kişilik 2 grup halinde mücadele veriyor. İlk grupta yer alan Furkan Yalçın, dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Genç yarışmacı bu akşam Mehmet Şef tarafından stüdyodan kovuluyor.

MASTERCHEF FURKAN ELENDİ Mİ?

Masterchef Furkan, şeflere verdiği yanıtlar ve çıkışları ile dikkat çekiyor. Bu akşam yayınlanan bölümde kendisine sorulan soru üzerine "Benlik bir sıkıntı değil bu. Ekipman." yanıtını verince, Mehmet Şef, Furkanı stüdyo dışına gönderiyor.

Furkan, dışarda verdiği röportajda ise sinirlendiği zaman kendisini tutamadığını dile getiriyor. Yaşanan olaydan dolayı Furkan'ın tabağı bu turda değerlendirmeye alınmadı. 

MASTERCHEF FURKAN KİMDİR?

MasterChef 2020 seçmelerine katılan Furkan Yalçın 20 yaşında. Pastacılık yapan Yalçın, 6 senedir bu mesleği yaptığını aktardı ve okulda bu konuda eğitimi aldığını söyledi.

2019 elemelerine katılan ve başarısız olan MasterChef Furkan bu yıl final turuna kalmayı başardı. Mehmet Şef ve Somer Şef'ten ilk turda evet oyu aldı. 3'lü elemeleri de geçmeyi başaran Furkan ana kadro seçimi için yapılan final turunda yarışıyor.

MasterChef Walison neden yok, elendi mi? Brezilyalı yarışmacı Walison neden ayrıldı?

MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında? Sefa Okyay Kılıç nereli?

Serhat Doğramacı kaç yaşında ve nereli? MasterChef Serhat kimdir?

Masterchef Ayyüce kimdir? Ayyüce Kamit kaç yaşında, nereli?