MasterChef fragmanı yayınlandı, olay oldu! Yemekteyiz yarışmacısından torpil iddiası

TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye yeni sezon fragmanı ekrana getirildi. Programda yer almayacağı konuşulan Mehmet Yalçınkaya'nın fragmanı paylaşması ise dikkat çekti. Yemekteyiz yarışmasında birinci olan Banu Doğan, Mehmet Yalçınkaya'nın paylaşımının altına yaptığı yorumla olay oldu. Banu Doğan'ın torpil iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Masterchef Türkiye'nin yeni sezon fragmanının yayınlanması hayranlarını heyecanlandırdı. Geçtiğimiz aylarda şef Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef'e veda edeceği konuşulurken yeni hamle geldi. Mehmet Yalçınkaya, MasterChef fragmanını sosyal medya hesabından yayınlayarak çıkan haberleri yalanlamış oldu. Ancak Mehmet Şef'in paylaşımın altına gelen bir yorum kafaları kaşıtırdı.

Yine TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programının yayınlanan 93. bölümde birinci olan Banu Doğan, Mehmet Şef'in paylaşımına yaptığı "Bu yıl yoksunuz diye haberler çıkmıştı çok şükür doğru değilmiş. Ben de çağırılmadım bu yıl" dedi. Banu Doğan sorular üzerine "Sizler istiyorsunuz diye başvurumu yaptım ama dönmediler. Milyonlarca başvuru olunca ya çok şanslı olmanız gerekiyor yada torpiliniz maalesef. Seneye deneriz, gastronomi eğitimlerimi tamamlarım hep daha iyi olur" yorumuyla dikkat çekti.

Banu Doğan gelen tepkilerin ardından "Yarışma torpille dönüyor dedim gibi algı yaratmayın lütfen. Her işte böyle değil midir şu hayatta? Tanıdığın varsa 1-0 öndesindir. Yoksa gerisi emek ve el becerisi!!!" açıklamasında bulundu.