Masterchef final turunu hangi yarışmacılar geçti?

Masterchef Türkiye'de final turu dün akşam başladı. 3'lü elemeleri geçen 28 yarışmacı bu akşam ana kadro olan ilk 16'ya girmek için mücadele edecek. 28 yarışmacı final turunda birlikte yemek yapacak. Gerilim ve heyecan dolu anların yaşandığı yeni bölüm dün akşam Tv8 ekranlarına geldi.

Tv8'in sevilen yarışmalarından biri olan Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar eleme turlarını geçmek için bir hayli emek sarf ediyor. Masterchef Türkiye'de dün akşam başlayan final turundaki 28 yarışmacıdan 16'sı Masterchef Türkiye 2020 ana kadrosunda kalmaya hak kazanmak için çaba göstermeye başladı. İçlerinden bir isim ana kadroya girmeyi başardı.

MASTERCHEF FİNAL TURUNDA KİMLER VAR?

Masterchef final turuna kalan yarışmacılar arasında Duygu, Hayriye, Tanya, Emir, Didem, Dilara, Rezzan, Serhat, Esra, Berker, Özgül yer alıyor.

MasterChef Serhat kimdir? Serhat Doğramacı kaç yaşında ve nereli?

MASTERCHEF FİNAL TURUNU KİMLER GEÇTİ?

MasterChef’in dün akşamki yeni bölümünde, yarışmacılar son 16’ya kalabilmek adına mutfaktaki tüm hünerlerini sergilemeye çalıştı. Dün yarışan 14 yarışmacı arasından 6 isim final seçimi yarışına katılmaya hak kazandı. Şeflerin istediği talaş böreğini en iyi yapan isimler Özgül Coşar, Serhat Doğramacı, Esra Tokelli, Berker Başmanav, Ayyüce Kamit ve Didem Devay oldu. Bu 6 isim bir üst turda kayısı ile yaratıcılıklarını sergiledi.

ANA KADRONUN İLK İSMİ BELLİ OLDU

Kayısıyı ana ürün olarak kullanan ve en başarılı olan yarışmacı Serhat Doğramacı oldu. Serhat böylelikle Masterchef'in rüya kadrosundaki ilk isim oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİLERİ

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

Mehmet Yalçınkaya 1974 yılında Bolu’nun Yenigüney köyünde dünyaya geldi. 1988 yılında aşçılığa amcasının yanında başlamıştır. 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisi’nde eğitim alan Mehmet Yalçınkaya, bir çok yabancı ülkede Gastronomi ve Mutfak koordinatörü olarak çalıştı. Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz iki sezonda da MasterChef’te jüri üyeliği yapmıştır.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Danilo Zanna 1982 yılında İtalya’nın Toskana bölgesinde dünyaya geldi. Danilo Zanna’nın kendisi gibi ailesi de aşçıdır. İtalyan mutfağı hakkında tecrübesi olan Danilo Zanna, Türkiye’de yaşamaktadır. Kendine ait bir restoran işleten Danilo Zanna, daha önce yemek programları da yapmıştır. Tecrübesi ve birikimi ile MasterChef’in geçtiğimiz sezonunda da yer alan Danila Zanna’nın birçok hayranı bulunuyor.

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Somer Sivrioglu, 25 Mayıs 1971'de İstanbul'da doğdu. Somer Sivrioğlu’nun annesi de kendisi gibi şef ve restoran işletmecisiydi. Somer Sivrioğlu, küçük yaşlarda Türk mutfağı ile ilgilenmeye başladı. Otelcilik sektöründe üst düzey yöneticilik yapmıştır. Özel lokantalar, restoranlar işleten Somer Sivrioğlu, kitap çıkarmıştır ve deneyimleriyle bir çok kişiye ilham olmuştur. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da MasterChef jürisi olarak izleyici karşısına çıkacak Somer Şef'in de diğer şefler gibi birçok hayranı bulunuyor.

Masterchef Emir kimdir? MasterChef 2020 Emir Elidemir kaç yaşında?