MasterChef final yarışmacıları nasıl elenecek? Final turu nasıl olacak?

MasterChef Türkiye yeni sezonuyla haftalardır en çok izlenen programlar arasında ilk sırada yer alıyor. 3 Ağustos tarihinde yarışmanın 14. bölümü yayınlanmış oldu. Finale kalan 28 yarışmacı izleyici karşısına çıktı. Üçlü düello turunu geçen yarışmacılar artık MasterChef 2020 final turunda son 16'ya kalmak için mücadele verecekler.

MasterChef Türkiye izleyiciler tarafından en çok izlenen programların başında geliyor. 3 Ağustos tarihinde 14. bölümü yayınlanan yarışmada 28 kişi final elemelerine katılmaya hak kazandı. Üçlü düello turunu geçen yarışmacılar artık MasterChef 2020 final turunda son 16'ya kalmak için mücadele verecekler.

MASTERCHEF FİNAL TURU NASIL OLACAK?

MasterChef Türkiye'nin 3 Ağustos Pazartesi akşamı 14. bölümü ekranlara geldi. Final turuna kalan 28 yarışmacı 14'lü gruplar halinde ikiye ayrıldı. Bu iki grup içinden bu hafta sonuna kadar sekiz kişi MasterChef ana kadrosu içine girecek. Jüri üyelerinden Somer şef, bundan sonrasında final turunda nasıl bir yol izleneceğini de belirtti.

Buna göre; MasterChef Türkiye final turunda her gün iki oyun oynanacak. İlk oyunda klasik bir yemek yapılacak. Bu oyunda en iyi altı kişi seçilecek. Bu altı kişi arasında mini bir final yapılacak. Ve günün kazananı belli olacak. Bu kişi, MasterChef 2020 ana kadrosu içine giren kişi olacak. Bu yarışmacı, kazanan önlüğü alarak hem ana kadroya hem de yukarıdan diğer rakiplerini izleyebilecek.

MASTERCHEF FİNAL TURUNA KALAN YARIŞMACILAR

  1. Selin Aydın
  2. Barbaros Yoloğlu
  3. Serhat Doğramacı
  4. Walison Fonseca
  5. Celal Sarıgül
  6. Sedat Tuncer
  7. Ayyüce Kamit
  8. Berker Başmanav
  9. Sefa Okyay Kılıç
  10. Gülşah Suna
  11. Arem Yüce
  12. Furkan Yalçın
  13. Esra Tokelli
  14. Kayhan Özekin
  15. Özgül Coşar
  16. Berk İlter
  17. Duygu Acarsoy
  18. Büşra Uygur
  19. Tanya Kilitkaya
  20. Emir Elidemir
  21. Emel Günoğlu
  22. Didem Devay
  23. Dilara Türüt
  24. Rezzan Atan
  25. Uğur Yılmaz Deniz
  26. Eray Aksungur
  27. Çağla Levent
  28. Ebru Has