MasterChef Esra şampiyon oldu, Tahsin'in geçirdiği baygınlık yürekleri ağza getirdi!

MasterChef Türkiye All Star'da şampiyon Esra Tokelli oldu. Yarışmanın final gecesinde ise Tahsin Küçük'ün fenalaşması yürekleri ağza getirdi. Tahsin Küçük'ün MasterChef Türkiye All Star'da yaşadığı baygınlık sırasında ilk müdahale, şampiyon Esra Tokelli'den geldi.

MasterChef Türkiye All Star'ın büyük finali dün akşam gerçekleşti. Tahsin Küçük ile Esra Tokelli'nin şampiyon olmak için yarıştıkları gecede All Star birincisi Esra Tokelli oldu. Yarışmaya, eski yarışmacılar arasındaki ayrışma damgasını vurdu. Esra Tokelli'yi destekleyenler ile Tahsin Küçük'ü destekleyenler arasındaki mesafeli duruş ve tavır oldukça dikkati çekti. MasterChef Türkiye All Star'da yürekleri ağza getiren olaysa, Tahsin'in final anında fenalaşıp baygınlık geçirmesi oldu.

MASTERCHEF FİNALİNDE TAHSİN FENALAŞTI

Tahsin Küçük canlı yayında baygınlık geçirdi. Bu anlarda ilk müdahale Esra Tokelli ve Danilo Zanna'dan geldi. Kameralar ise sadece eski yarışmacıları göstermeye başladı. Tam bu anlarda yarışmacılar arasından Metin Yavuz, Sergen Özen ve Hasan Biltekin'in telaşlı bir şekilde yarışma alanına koşuşları da dikkat çekti.

İşte o anlar!