MasterChef Eray kimdir? MasterChef 2020 Eray Sunguroğlu nereli ve yaşı kaç?

MasterChef Türkiye'nin en mücadeleci yarışmacıları arasında yer alan Eray Aksungur ekran başındakilerin ve jürilerin beğenisini kazanmayı başardı. Yarışmanın son 16 kişiden oluşan ana kadrosunda katılmak için kıyasıya mücadele eden Aksungur sonunda istediği başarıyı elde etti. Bu hafta Mavi takımda yer alan Eray, başına buyruk tavırlarıyla dikkat çekiyor.

MasterChef Eray Aksungur yarışmanın ana kadrosunda yer alarak son 16'ya girmeye hak kazandı. TV 8 ekranlarının mücadeleci yarışması MasterChef Türkiye; Somer, Mehmet ve Danilo Şef jüriliğinde her akşam yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı yarışmanın en çok konuşulanlarından birisi de Eray Aksungur oldu.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR KİMDİR?

MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacısı Eray Aksungur 23 yaşındadır. Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışılık Bölümü'nden mezun olan Eray Aksungur İstanbul ve Bodrum'da çeşitli otellerde aşçılık yapmış son olarak ise Bolu'daki bir otelde çalışmaya başladı.

Aksungur, yıllar önce Show TV'de yayınlanan ve Danilo Zanna'nın da jüri olduğu Lezzet Akamedisi'nde yarıştı. Stüdyoya giren Eray Aksungur'u gören Danilo Zanna şaşkınlık yaşadı. Zanna, "Eray ile farklı bir programda birlikteydik. Orada yarışmıştı" dedi.

Eray Aksungur final turunda 3 defa son 2’ye kaldı ve 4. akşam en iyi tabağı yaparak ana kadroya girmeyi başardı.

Takımların oluşturulduğu ilk haftada Eray Sungur Mavi takımda yer aldı.

MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef 18 Ağustos eleme adayları belli oldu mu?

18 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu kazananı belli oldu! MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Taze Kabak Çorbası tarifi: Soğuk Kabak Çorbası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

MasterChef Çekirdekli İrmik Helvası tarifi nasıl yapılır? Sütlü İrmik helvası yapılışı ve malzemeleri