5 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme potasına kimler gitti? MasterChef eleme adayları belli oldu!

MasterChef Türkiye yine çok özel bir dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. 5 Eylül Cumartesi akşamı Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada oynanan dokunulmazlık oyunu İstanbul Boğazı'nda oynandı. Yarışmaya konuk olarak Türk sinemasının önemli oyuncularından Oya Başar, Selda Alkor, Erhan Yazıcıoğlu ve Serdar Gökhan konuk oldu. Peki, MasterChef eleme adayları kimler oldu? 5 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef eleme adayları haftanın son dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu! Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması MasterChef Türkiye 5 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyunu ile izleyicileri ekran başında kilitledi. Yarışmanın İstanbul Boğazı'nda geçen bölümünde Oya Başar, Serdar Gökhan, Selda Alkor ve Erhan Yazıcıoğlu konuk oldu. Peki, 5 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme potasına kimler gitti?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 5 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen oyunun özel konukları vardı. Oya Başar, Selda Alkor, Erhan Yazıcıoğlu ve Serdar Gökhan dokunulmazlık oyununda tadımı yapan isimler oldu. Şefler yarışmacılardan Kök Sebzeler, İstiridye Mantarı Çorbası, Ravioli, Dana Fileto ve Profiterol yapmalarını istedi. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı oyunda konuklar tadım yaptı ve beğendikleri takım için oylarını kullandı. MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı mavi takım kazandığı için kırmızı takım oyuncuları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Menüde ana ürün olarak mantar vardı. Yarışmacılar mantar ile yaratıcılıklarını kullanarak yaptıkları lezzetleri şeflerin tadımına sundular. Finale Gülşah ve Emir kaldı. Günün sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Emir oldu.

5 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emir ilk eleme adayını belirledi. Emir 5. eleme adayı olarak Gülşah'ı gösterdi. Haftanın son eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda belirlendi. Eleme oylaması sonrasında en çok oyu alan isim Eray oldu. Eray haftanın son eleme adayı oldu ve potaya gönderildi.

MASTERCHEF TÜRKİYE POTADA KİMLER VAR?

MasterChef'te bu hafta potada Özgül, Duygu, Berker, Ebru, Gülşah ve Eray var. 6 Eylül Pazar akşamı oynanacak eleme oyununda 6 yarışmacı arasından bir isim yarışmaya veda edecek.