MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? 29 Ağustos MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye 30 Ağustos'a özel olarak Afyonkarahisar'da çekilen bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kırmızı ve mavi takım arasında oynanan dokunulmazlık oyununda şefler Afyon yöresine ait yemekler pişirilmesini istedi. Eleme potasındaki 5. ve 6. eleme adayının belirleneceği dokunulmazlık oyununda çekişme dolu dakikalar yaşandı. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef eleme adayları kimler? 29 Ağustos MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef eleme potasındaki isimler bu akşam gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu ile netlik kazanıyor. Son yılların en çok tutulan yarışma programlarından MasterChef Türkiye yeni sezonuna başarılı bir başlangıç yaptı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jüriliğinde Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma bu yıl yine birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Yarışmanın son bölümünde kırmızı ve mavi takım arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. İşte yaşananlar...

29 AĞUSTOS MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 29 Ağustos Cumartesi akşamı yine bir dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Yarışmada oynanan dokunulmazlık oyunu çekimleri 30 Ağustos’a özel olarak Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Şefler yarışmacılardan Afyon yöresine ait yemekler pişirmelerini istedi. Menüde; Tandır çorbası, İlibada sarması, Haşhaşlı bükme, Afyon kebabı ve Vişneli ekmek kadayıfı vardı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyunun galibi kırmızı takım oldu. Kırmızı takım üst üste üçünce kez dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandığı için mavi takım oyuncuları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Mehmet Şef yarışmacılardan Kuzu beyni ile yapılabilecek bir yemek yapmalarını istedi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Eray oldu. 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'in bireysel dokunulmazlık oyununu kazan Eray ilk eleme adayını belirledi. Eray haftanın 5. eleme adayı olarak Berk'in ismini söyledi. Böylece 5. eleme adayı Berk oldu. Daha sonra haftanın 6. eleme adayını belirlemek üzere mavi takım yarışmacıları oylamaya gitti. Oylama sonucunda en çok oyu alan isim Duygu oldu. MasterChef'te haftanın 6. ve son eleme adayı Duygu oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

MasterChef'te bu hafta eleme potasında yarışacak isimler belli oldu. Potada 30 Ağustos Pazar akşamı Emir, Ayyüce, Uğur, Gülşah, Berk ve Duygu mücadele edecek.