19 Eylül MasterChef'te yaşananlar...

MasterChef eleme adayları haftanın son dokunulmazlık oyunu ile belli oluyor. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yeni sezonuyla tüm hızıyla devam ediyor.

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye haftanın son dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Haftanın son eleme adaylarını belirlemek için oynanan oyunda kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 19 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmada dış çekimlerin aksine bu hafta stüdyoda yapılan yemekleri programı izleyen 9 izleyici tadımını yaptı. Menüde Yayla Çorbası, Ispanaklı Gül Böreği, Hünkar Beğendi, Gavurdağı Salatası ve Şekerpare vardı. MasterChefte 3. dokunulmazlık oyunun 33-12'lik skorla mavi takım kazandı.                             

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı mavi takım kazandığı için kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Şefler yarışmacılardan Kızılcığı ana madde kullanarak bir lezzet pişirmelerini istediler. Kıran kırana geçen mücadelede şefler kazananı açıkladı. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Eray oldu.

ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

MasterChef Türkiye'nin 20 Eylül Pazar akşamı oynanacak eleme oyununda mücadele edecek isimler Serhat, Özgül, Sefa, Selin, Tanya ve Berker oldu.