12 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef'te dün akşam eleme potasına kim gitti?

MasterChef eleme adayları haftanın son dokunulmazlık oyunu ile belli oldu! Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef eleme oyunu öncesi son dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Çekimleri İstanbul Silivri'de gerçekleştirilen oyun izleyenlere renkli dakikalar yaşattı. Kırmızı ve mavi takım son kez kozlarını paylaşmak üzere karşı karşıya geldi. Peki, 12 Eylül MasterChef eleme adayları kim oldu, eleme potasında kimler var?

MasterChef Türkiye 12 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan haftanın son dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Somer, Danilo ve Mehmet Şef jüriliğinde Tv8 ekranlarında yayınlanan program bu yıl yine birbirinden iddialı isimlere ev sahipliği yapıyor. Yarışmanın son dokunulmazlık oyununda haftanın 5. ve 6. eleme adayını belirlemek üzere kırmızı ve mavi takım kozlarını paylaştı. Peki, 12 Eylül MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı?  İşte MasterChef Türkiye'nin eleme adayları...

12 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye haftanın son dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın 12 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünün çekimleri İstanbul Silivri Kale Park’ta gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı ve çeşitli konukların katılımıyla gerçekleşen oyunda renkli dakikalar yaşandı. Menüde Tarhana Çorbası, Patlıcan Silkme, Patriot Böreği, Silivri Köftesi, Kağıtta Tekir ve Pandispanya vardı. Şefler ayrıca süt ve sebzeleri kullanarak menü dışı bir lezzet yapmalarını istediler. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan oyunda yarışmacılar takdir edilecek performans sergilediler.

Tadımı Silivri Belediye Başkanının da aralarında olduğu konuklar yaptı. Beğendikleri takımın tabağı için oy kullanan konuklar yarışmacılara teşekkür etti. Stüdyoda sandık açıldı ve zarflara konulan oylar açıldı. Oylama sonucunda 40'a 14 gibi yüksek bir skorla mavi takım dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı mavi takım kazandığı için kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Şefler yarışmacılardan sadece bir tencere kullanarak pişirebilecekleri bir lezzet yapmalarını istediler. Oyun sırasında Arem ve Tanya şeflerin istedikleri teknik dışında pişirme yaptıkları için diskalifiye oldular. En iyi 3 tabağı yapan isim Celal, Sefa ve Barbaros oldu. Şefler aralarından en başarılı tabağın Barbaros tabağı olduğunu söyledi. Böylece bireysel dokunulmazlığı kazananı Barbaros oldu. 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros'tan bir ismi potaya yollaması istendi. Barbaros Arem'in ismini söyledi. Arem 5. eleme adayı olurken 6. eleme adayı için yarışmacılar oylama yaptı. Oylama sonucu en çok oyu alan isim Eray oldu. 

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Yarışmanın ilk dört eleme adayı önceki bölümlerde belirlendi. İlk eleme oyunu sonrasında Duygu ve Furkan, ikinci eleme adayı sonrasında ise Ebru ve Ayyüce eleme potasına gönderildi. Son eleme adayları ise Arem ve Eray oldu. MasterChef'te bu hafta Duygu, Furkan, Ebru, Ayyüce, Arem ve Eray eleme potasında mücadele edecekler.