6 Ekim MasterChef'te yaşananlar...

MasterChef Türkiye'nin 6 Ekim Salı akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi yaşandı.

Ekranların en çok izlenen yarışma programı MasterChef haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada eleme adaylarını belirlemek üzere mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları arasında dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 6 Ekim Salı akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve takım yarışmacıları arasından bir takımdan 2 ismin eleme potasına gönderileceği bölümde yarışmacılar var gücüyle mücadele etti. Şeflerin yarışmacılardan istediği lezzet ise döner oldu. Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan döner için yarışmacılar en iyi tarifi şeflere sunmaya çalıştı. Şeflerin tadımının ardından dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım yarışmacıları oldu. 

6 EKİM ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sefa'dan ilk eleme adayını belirlemesini istediler. Sefa'nın eleme potasına gönderdiği isim Serhat oldu. Daha sonra ikinci eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Oylama sonucu en çok oy alan isim Walison oldu. Böylece haftanın ilk eleme adayları Serhat ve Walison oldu.