MasterChef 22 Eylül eleme adayları belli oldu

MasterChef eleme potasındaki yarışmacılar haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile belli oldu.

Birbirinden iddialı isimlerin mücadele ettiği MasterChef Türkiye haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya gelen kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları kozlarını paylaştılar. Günün sonunda ise eleme adayları belli oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunda kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. Şefler yarışmacılardan Salaş balıkçı menüsü yapmalarını istediler. Menüde Kırlangıç Çorbası, Levrek Marin, İstavrit Tava, Uskumru Pilaki, Fırında Helva vardı. Yarışmacılar bu zorlu menüyü hazırlamak için ter döktü. Şefler tadımı yaptıktan sonra kazanan takımı açıkladı. Dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef’te haftanın ilk eleme adayı kırmızı takım yarışmacıları arasından belirlendi. Bireysel dokunulmazlığı Emir kazandığı için ilk eleme adayını belirleme hakkı da ona verildi. Emir potaya Ögzül'ü gönderdi. Daha sonra kırmızı takım yarışmacıları ikinci eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Oylama sonucunda en çok oyu alan isim Esra oldu.