MasterChef Eda kimdir? MasterChef Eda Karabulut kaç yaşında, nereli?

MasterChef Eda Karabulut, Tv8 izleyicileri tarafından merakla araştırılan yarışmacılar arasında yerini aldı. Geçtiğimiz sezona damga vuran isimler arasında bulunan MasterChef Eda Karabulut Nayır, yarışmaya İstanbul'dan katılmıştı. İşte MasterChef Eda Karabulut hakkında merak edilenler..

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan yarışmacılarından olan MasterChef Eda, bu akşam MasterChef Türkiye 2020'ye konuk olarak katılıyor. Mutfakta vakit geçirmeyi çok seven ve başarılı tabaklar çıkaran Eda, sürekli potaya giderek siyah önlük giyen ve çok konuşan sempatik bir yarışmacı olarak hafızalara kazındı. Peki, MasterChef Eda kimdir? MasterChef Eda Karabulut kaç yaşında, nereli?

MASTERCHEF EDA KİMDİR?

MasterChef Eda Karabulut Nayır, 35 yaşında. Aslen Sivaslı olan Eda, lise mezunu. Eda Karabulut Nayır, "Çok çeşitli hobilerim olmasına rağmen en sevdiğim yere mutfağa gönül verdim ve çocuklarımın büyümesiyle profesyonel anlamda adımlar atmaya başladım." diyor.Yetenekli bir aşçı olduğunu söyleyen Eda, Masterchef Türkiye'ye katılmış ve elenene kadar en dikkat çeken isimlerden biri olmuştu. Evli olan MasterChef Eda, 2 çocuk annesidir.

MasterChef'in 7 Kasım 2019 Perşembe günü oynanan eleme oyununda yarışmaya veda eden isim Eda oldu. Eleme potasında Suna, Güzide, Eda ve Mustafa vardı. Somer Şef yarışmacılardan Ördek Bistayeea yapmalarını istedi. En güzel tabağı yapmak için kıran kırana mücadele veren yarışmacılar arasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. 

MasterChef Yasin kimdir? MasterChef Yasin Obuz kaç yaşında, nereli?

MasterChef Cemre kimdir, kaç yaşında? 2019 MasterChef şampiyonu Cemre Uyanık nereli?

MasterChef Batuhan kimdir? MasterChef Batuhan Bayır kaç yaşında, nereli?

MasterChef Mustafa kimdir, kaç yaşında? MasterChef Mustafa Aydın kaçıncı oldu?