Ebru Has aslen nereli? Masterchef Ebru kimdir, kaç yaşındadır?

MasterChef 2020 yarışmacılarından Ebru Has bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu ve iftara özel tarifler hazırladı. Masterchef Ebru kimdir, kaç yaşındadır? Ebru Has aslen nereli? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Aslen Düzce Akçakocalı olan 28 yaşındaki Ebru Has, profesyonel voleybol hayatına ilkokulda başlamıştır...

MasterChef Türkiye ile tanıdığımız Şef Ebru Has bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Masterchef Ebru kimdir, kaç yaşındadır? Ebru Has aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm program takipçileri tarafından merak konusu oldu. 28 yaşındaki Ebru Has, aslen Düzce Akçakocalıdır. İşte hakkında tüm merak edilenler...

MASTERCHEF EBRU HAS KİMDİR?

28 yaşındaki Ebru Has, aslen Düzce Akçakocalıdır. İlkokulda profesyonel voleybol hayatının başlangıcını yapan Ebru Has, Eczacıbaşı'nda voleybola başlamış; ardından yıllarca FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü'nde ter dökmüştür.

Doğa Koleji'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nde Radyo Televizyon Teknolojisini bitiren Has, bunun akabinde Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary İnstitute Aşçılık kursunda eğitimlerini tamamladıktan sonra Moevenpick Hotel'de staj yapmıştır.

Stajının ardından 1 yıl Wyndham Grand Levent Hotel'de çalışan Ebru Has, Emirgan'da La Boom adlı restaurantta çalışma hayatına devam etmiştir. Bu sırada yeni bir karar alarak Malta'ya giden ve 6 ay İngilizce eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye geri dönen Has, Türkiye'ye dönmesinin ardından İstanbul Balat Cafe Restaurantta Executive Chef olarak görev almıştır.

Bu görevin ardından bir yıl kadar da Bursa'da Asmadan Enoteca Bistro'da çalıştıktan sonra, Ayvalık Mado'da Executive Chef olarak çalışma hayatına devam etmiştir.