MasterChef eleme adayları kimler, potaya kim gitti? 7 Kasım MasterChef bireysel ve takım dokunulmazlık oyununu kazananı...

7'den 70'e herkesin severek takip ettiği MasterChef eleme adayları haftanın son dokunulmazlık oyunu ile belli oldu! Tv8 ekranlarının mücadeleci yarışması MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın 7 Kasım Cumartesi günü yayınlanan bölümü Hadımköy Çikolata Fabrikası'nda çekildi. Ekran başındakilerin de dikkatini çeken fabrikada birbirinden lezzetli tarifler yapıldı. 7 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye'nin 7 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Çekimleri Hadımköy Çikolata Fabrikası'nda gerçekleştirilen oyunda kırmızı ve mavi takım eleme oyunu öncesi son kez kozlarını paylaştı. Yarışmacılardan birbirinden lezzetli tatlıların yapılması istendi. Peki, 7 Kasım MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef eleme potasına kimler gitti?  

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Çekimleri Hadımköy Çikolata Fabrikası’nda gerçekleştirilen MasterChef dokunulmazlık oyunu izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Haftanın son eleme adayının belirleneceği dokunulmazlık oyununda kırmızı takım ve mavi takım kozlarını paylaştı. Menüde Beyoğlu Çikolatası, Truffle Çikolata, Çikolata Mousse, Islak Kek ve Petit Four vardı. Yarışmacılar bu tatlı menüyü yetiştirmek için en iyi performansı gösterdi. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım 23-12 skor ile mavi takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM MKAZANDI?

Takım dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmacılardan Kestane'yi ana madde kullanarak bir tabak hazırlanmasını istendi. Finale Barbaros ve Serhat kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Serhat oldu.

7 KASIM MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te haftanın 2. eleme adayı oylama sonucunda belli oldu. Kırmızı takım yarışmacılarının oylaması sonucu en çok oyu alan Barbaros eleme potasına gönderildi.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında 1. eleme adayı olarak Furkan gösterildi. 2. dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan Barbaros'un eleme potasına gönderilmesi sonrasında gözler 3. dokunulmazlığı çevrildi. Oynanacak dokunulmazlık oyununda 3. eleme adayı da belirlenecek ve 3 isim mücadele edecek.