MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları belli oldu

MasterChef'in 29 Eylül Salı akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları belli oldu. Tv8'in vazgeçilmez yarışması MasterChef dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen mavi takım ve kırmızı takım kozlarını paylaştı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Çekişmenin her geçen gün daha fazla arttığı MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 29 Eylül Salı akşamı kırmızı ve mavi takım arasında oynanan dokunulmazlık oyunu farklı bir formatla gerçekleşti. 16 yarışmacıdan oluşan kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları 1’d 1 düello mücadelesine çıktı ve toplamda 8 yemek yapıldı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunun sonunda şefler tadımı yaptı ve kararlarını açıkladı. MasterChef dokunulmazlık oyununun kazananı mavi takım oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Emir'den ilk eleme adayını belirlemesini istediler. Emir'in eleme potasına gönderdiği isim Esra oldu. Daha sonra yarışmacılar 2. eleme adayını belirlemek için oylama yaptılar. Oylama sonucu en çok oyu alan Duygu eleme potasına gitti. Böylece haftanın ilk eleme adayları Esra ve Duygu oldu.