25 Ağustos Salı MasterChef'te yaşananlar...

MasterChef heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. 25 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümünde iki takım arasında dokunulmazlık oyunu oynandı.

MasterChef eleme adayları oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu. Mutfak severlerin ve 7’den 70’e herkesin yakından takip ettiği MasterChef Türkiye birbirinden iddialı yarışmacılara ev sahipliği yapıyor. Yarışmanın 25 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümde iki takım arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANI BELLİ OLDU

Tv8’in vazgeçilmez yarışması MasterChef Türkiye haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan oyunda çekişme dolu dakikalar yaşandı. Menüde Çin mutfağından çeşitli lezzetler yer alıyordu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda yarışmacılar en iyi performansı göstermeye çalıştı. Günün sonunda ise kazanan taraf kırmızı takım oldu. 

Dokunulmazlığı kırmızı takımın kazanması üzerine mavi takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Menüde Danilo Şef'in hazıraldığı Karides Kağıt tarifi verdi. Yarışmacılar Danilo Şef'in tabağına en yakın tabağı yapmak için mücadele ettiler. Finale Berk ve Gülşah'ın tabakları kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazananı Gülşah oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Gülşah mavi takım yarışmacılar arasından Emir'in ismini söyledi ve böylece haftanın ilk eleme adayı Emir oldu. Daha sonra ikinci eleme adayını belirlemek üzere mavi takım yarışmacıları oylamaya gitti. Oylama sonucu Ebru ve Ayyüce eşit oy aldığı için sonucu yine Gülşah belirledi. Gülşah Ayyüce'nin ismini söyledi. Böylece haftanın ilk eleme adayları Emir ve Ayyüce oldu.