MasterChef takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı açıklandı!

MasterChef Türkiye'nin ilk eleme adayı belli oldu! Birbirinden lezzetli yemeklerin yapıldığı ve yeni mutfak kültürlerinin tanıtıldığı MasterChef Türkiye yarışma programı Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıkan yarışmada mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları kıyasıya mücadele sergiledi. 12 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef eleme adayı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile belli oldu! Tv8’in uzun soluklu yarışması MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi kozlarını paylaştı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği oyunda yarışmacılar şefleri etkilemek için en iyi tabağı yapmaya çalıştı. Peki, MasterChef eleme adayları kimler oldu, potaya kim gitti?

12 KASIM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 12 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Günün menüsünde soğuk başlangıç olarak Enginar, ara sıcak Börek, Ana yemek Bonfile ve Palamut, tatlı olarak ise Ayva ana madde olarak yarışmacılara verildi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununda yarışmacılar üst düzey performans sergiledi. Dokunulmazlık oyununun kazananı mavi takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda Somer Şef yarışmacılardan Mumbar Dolması yemeğini yapmasını istedi. En iyi tabağı yapan Uğur ve Eray finale kaldı. Şeflerin kararı sonrasında bireysel dokunulmazlık oyunun galibi Uğur oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları haftanın ilk eleme adayını belirlemek için oylamaya gitti. Yapılan oylama sonucu en çok oyun olan Barbaros haftanın ilk eleme adayı seçildi. Barbaros geçtiğimiz hafta da eleme potasına gitmiş ve yaptığı tabak neticesinde elenmekten kurtulmuştu.