12 Kasım MasterChef'te yaşananlar

MasterChef’in 12 Kasım Salı günü yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Günün sonunda ise eleme adayları belli oldu. İşte o isimler...

MasterChef’in 12 Kasım Salı günü yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı.  Yarışmanın 46. bölümü Tuzla Orhanlı İlkokulu ve Ortaokulu’nda çekildi. Jüri üyeleri öğrencilerle buluştu ve renkli anlar yaşandı. Yarışmacılardan dokunulmazlık oyunu için öğrenci menüsü hazırlamalarını istediler. 

DOKUNULMAZLIK OYUNU

MasterChef’in 46. bölümünde dokunulmazlık oyunu mücadelesi verildi. Tuzla’nın Orhanlı İlkokulu ve Ortaokulu’na konuk olan yarışmacılar minik öğrencilere yemek hazırladılar. Menüde öğrenci menüsü vardı. Öğrencilere çorba, köfte pilav ve sebze yemeği hazırladılar. Daha sonra tadım yapan öğrenciler oylama yaptı. Sandığa oylarını atan öğrencilerin oyları stüdyoda şefler tarafından açıldı. Günün sonunda kırmızı takım 11 puan mavi takım ise 9 puan aldı. Böylece dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU

Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandığı için bireysel dokunulmazlık oyunu mavi takım arasında oynandı. Yarışmacılardan Cemre, Rıfat ve Suna en iyi 3 tabağı yapan isim oldu. İlk olarak Cemre yerine gönderildi ve sona Suna ve Rıfat kaldı. Mehmet Şef en lezzetli tabağın Rıfat olduğunu söyledi ve Rıfat bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu. 

ELEME ADAYLARI 

Bireysel dokunulmazlık oyununu Rıfat kazandığı için haftanın ilk eleme adayını Rıfat belirledi. Rıfat haftanın ilk eleme adayı olarak Mustafa'nın ismini söyledi. Daha sonra oylama yapıldı ve ikinci eleme adayı Alican oldu. Böylece haftanın ilk eleme adayları Alican ve Mustafa oldu.