Dün akşam MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef eleme potasında kimler var?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışması MasterChef'te finale adım adım yaklaşılıyor. Son 6 yarışmacının mücadele ettiği programın 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Her hafta yapılan dış çekimler bu hafta Konya Zazadin Han'da gerçekleştirildi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kendilerinden istenilen menüyü eksiksiz yapmak için ter döktü. Peki, MasterChef eleme potasına kim gitti? 12 Aralık MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef'te haftanın 2. eleme adayı belli oldu! Tv8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu ile sevenleriyle buluştu. Arık yarışmanın sonuna doğru yaklaşılması nedeniyle heyecan da her geçen bölüm biraz daha artmaya başladı. Çekimleri Konya Zazadin Han'da gerçekleştirilen oyunda şefler Konya yöresinden yemekler yapılmasını istendi. Peki, MasterChef eleme potasında kimler var?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde eleme oyunundan önceki 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın çekimleri Konya Selçuklu yapılarından biri olan Zazadin Han'da çekildi. Menüde Konya yöresine ait Bamya Çorbası, Batırık, Etli Ekmek, Patlıcan Orta ve Sac Arası vardı. Yarışmacılar şeflerin kendilerinden istedikleri menüyü eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalıştı. Misafirler yemeklerin tadımını yaptı ve beğendikleri tabaklar için oy kullandı. Stüdyoda açılan oylama sonucu dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu. 

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Serhat ve Barbaros arasında oynanan oyunda istenilen yemek Limon Meringue oldu. İkilinin kıyasıya mücadelesi şeflerin tadımıyla sonuçlandı. Bireysel dokunulmazlığı Barbaros kazandı ve Serhat eleme potasına gönderildi.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

MasterChef’in önceki bölümlerinde yayınlanan ilk dokunulmazlık oyununda Sefa eleme potasına gitmişti. Oynanan 2. dokunulmazlık oyununda potaya giden 2. isim Serhat oldu. 3. dokunulmazlık oyunu 13 Kasım Pazar akşamı oynanacak ve 3 eleme adayından birisi yarışmaya veda edecek.