13 Kasım Çarşamba MasterChef'te yaşananlar

MasterChef'te dokunulmazlık oyunu mücadelesi veriliyor. İşte MasterChef'te eleme potasına gidem isimler...

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yarışmanın 13 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 47. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Daha sonra ise haftanın eleme adayları için oylama yapıldı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNU

MasterChef Türkiye’nin 13 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 47. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan ikişer kişinin dışarda olacağını söyledi. Şefler yarışmacılardan Türk Tatlılar yapmalarını istediler. Menüde Revani, Fındıklı Şekerpare, Tulumba Tatlısı, Fıstıklı Kadayıf, Cevizli Ev Baklavası vardı. Daha sonra dışarı çıkan yarışmacılar gözleri bağlı bir şekilde stüdyoya getirilerek tadım yaptırıldı. Kör tadım yapan yarışmacılar yedikleri tatlılar için puanlama yaptılar. Oylama eşit olduğu için son söz yine şeflere kaldı. Günün sonunda dokunulmazlığı mavi takım kazandı.

ELEME ADAYLARI 

Bireysel dokunulmazlık oyununu Batuhan kazandığı için haftanın üçüncü eleme adayını belirledi. Batuhan 3. eleme adayı olarak Ekin'in ismini söyledi. Daha sonra ise haftanın son eleme adayı için oylama yapıldı. Oylama sonunda 4. eleme adayı Yasin oldu. Elenen isim 14 Kasım Perşembe akşamı belli olacak.

MasterChef haftanın eleme adayları: Ekin, Mustafa, Yasin ve Alican