MasterChef eleme adayları açıklandı! MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme potasındaki isimler kim?

MasterChef eleme adayları haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile belli oldu! Tv8 ekranlarınım uzun soluklu yarışması MasterChef 7'den 70'e herkese hitap etmeyi başarıyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların mücadele ettiği programın jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Her hafta bir ismin yarışmaya veda ettiği programda yarışmacılar en iyi şef olmak için performans sergiliyor. Peki, MasterChef takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Birbirinden iddialı isimlerin mücadele ettiği MasterChef dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 22 Ekim Perşembe akşamki bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlık oynandı. Her iki takım da şefleri etkilemek için en iyi yemekleri yapmayı çalıştı. Peki, MasterChef eleme potasına kimler gitti, dokunulmazlığı kim kazandı?  

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. 22 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümde kırmızı takım ve mavi takım kozlarını paylaştı. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan çay saati menüsünü istediler. Yarışmacılar Vişneli Mekik, Sosyete Mantısı, Çilekli Tart, Ekler, Sakallı Sandviç, Dereotlu Poğaça ve Çatal yapmak için ter döktü. Oyunun tam ortasında şeflerin kırmızı ve mavi takımın yer değiştirmesini istemesi ise tüm yarışmacıların planını altüst etti. Günün sonunda dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. 

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Somer Şef'in yarışmacılardan istediği yemek Hindistan mutfağına ait olan Rogan Josh oldu. Finale kalan 3 isim Özgül, Ebru ve Emir oldu. Şeflerin kararı sonrası bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Ebru oldu.

22 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ebru'dan ilk eleme adayını belirlemesini istediler. Ebru'nun eleme potasına gönderdiği isim Tanya oldu. Daha sonra gecenin ikinci eleme adayı için oylama yapıldı. Oylama sonucunda en çok oyu alan Emir ikinci eleme adayı seçildi. Böylece eleme potasındaki isimler Berker, Sefa, Tanya ve Emir oldu.