MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına kim gitti? MasterChef eleme adayları...

MasterChef eleme adayları dokunulmazlık oyunu sonrası belli oldu! Tv8 ekranlarının mücadelesi bol yarışma programı MasterChef Türkiye birbirinden yetenekli yarışmacılarıyla tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın bir günü yapılan dış çekimlerde bu haftaki adres Bursa oldu. Yarışmacılar Bursa'nın eşsiz güzelliğinde birbirinden lezzetli yemekler pişirdi ve misafirlere ikram etti. Peki, 21 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Televizyon ekranlarının başarılı yarışması MasterChef Türkiye son yılların en çok izlenen programları arasında yer alıyor. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan bölüm çekimleri stüdyo dışında bir yerde yapılıyor. Yarışmanın 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan bölümü Bursa'da çekildi. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kozlarını paylaştı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme potasına kim gitti?  

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan bölümü Türkiye’nin sevilen şehirlerinden Bursa’da çekildi. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Bursa mutfağına özel olarak Muradiye Çorbası, Baklalı Zeytinyağlı Enginar, Pideli Köfte, Kestaneli Pilav ve Süt Helvası yapılması istendi. Kırmızı takım ve mavi takım arasındaki kıyasıya mücadelede konuklar yarışmacıların yaptığı yemeklerin tadımını yaptı. Stüdyoda sandıklar açıldı ve oylar sayıldı. Çıkan oylama sonucu 24-21 skor ile mavi takım dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Katsu Sando yapmaları istendi. Bu zorlu tabağı yetiştirmekte sıkıntı çeken Ayyüce ve Eray istenilen tabakları tamamlayamadı. Böylece bireysel dokunulmazlığın galibi Serhat oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takım yarışmacıları eleme oylamasına gitti. Oylama sonucu en çok oyu alan Ayyüce eleme potasına gönderildi. Haftanın ilk eleme adayı Uğur olmuştu. 22 Kasım Pazar günü oynanacak son dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı da belli olacak ve daha sonra bir isim yarışmaya veda edecek.