17 Eylül MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım açıklandı

MasterChef Türkiye yeni sezonu ile Tv8 ekranlarında yayınlanıyor. Yarışmanın 17 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunun oynandı.

MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan oyunda yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için en iyi performansı göstermeye çalıştı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Kırmızı ve mavi takım arasında oynanan oyunda şefler yarışmacılardan yaptıkları ürünlerle en az atık çıkartacak bir menü hazırlamasını istediler. Yaratıcılıklarını da kullanan yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Şefler iki takımın da hazırladıkların yemeklerin tadımını yaptı. Günün sonunda ise dokunulmazlığı kazanan taraf mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN BELLİ OLDU

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo Şef yarışmacılardan Vitello Tonnato yapmasını istedi. Tadım yapılacağı sırada Barbaros tabağını götürürken yere düşürdü ve büyük bir talihsizlik yaşadı. Finale Berker ve Eray kaldı. Bireysel dokunulmazlığın galibi Eray oldu.

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray'dan bir ismi eleme potasına göndermesini istediler. Eray Sefa'nın ismini söyledi. Böylece Sefa 3. eleme adayı oldu. Kırmızı takım yarışmacıları 4. eleme adayı için oylama yaptı. Oylama sonucu en çok oyu alan isim Selin oldu. Böylece eleme potasında olan isimler Serhat, Özgül, Sefa ve Selin oldu.