MasterChef 1 Eylül'de yaşananlar...

Ekranların vazgeçilmez yarışma programı MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 1 Eylül Salı akşamı oynanan ilk dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya mücadele yaşandı.

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayları bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunları ile belli oluyor. Yarışmanın bu haftaki ilk dokunulmazlık oyunu 1 Eylül Salı akşamı yayınlanan bölümde oynandı. 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUN KAZANAN TAKIM

Yeni bir haftaya başlanan MasterChef Türkiye’de haftanın takımlarının belirlenmesi üzerine kırmızı ve mavi takım arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Şefler yarışmacılardan Meksika mutfağında özel lezzetler pişirmesini istedi. Menüde Tortillo Çorbası, Karidesli ve Sucuklu Taco, Guacamole, Tamale, Encilada, Börülceli Mole ve Arroz Con Leche vardı. Şefler tadım yaptıktan sonra kazananı açıkladı. MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Bireysel dokunulmazlık oyununu Eray kazandığı için ilk eleme adayını da Eray belirledi. Eray eleme adayı olarak Özgül'ü gösterdi. Böylece haftanın ilk eleme adayı Özgül oldu. İkinci eleme adayı ise kırmızı takım oyuncuları arasında yapılan oylama sonrasında belirlendi. Kırmızı takımda Gülşah ve Duygu 4'er oy alarak en finale kaldı. Finalde Eray oyunu Duygu'dan yana kullandı ve ikinci eleme adayı Duygu oldu.