MasterChef Didem kimdir? Didem Devay kaç yaşında ve nereli?

Tv8'in sevilen yarışması MasterChef yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Somer, Danilo ve Mehmet Şef sunuculuğunda yayınlanan MasterChef'te mücadele eden Didem Devay ekran başındakilerin beğenisini kazanmayı başardı. Yarışmanın son bölümünde parmaklarını kesen Didem Devay izleyicileri ve yarışmacıları korkuttu. MasterChef'te mücadele eden Didem Devay ile ilgili merak edilenler haberimizde....

MasterChef'te üst tura kalabilmek için mücadele eden isimlerden Didem Devay performansıyla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Tv8 ekranlarında heyecanla takip edilen MasterChef'in 8 Ağustos Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde büyük bir talihsizlik sonucu elini kesen Didem Devay ekran başındakileri korkuttu. MasterChef yarışmacısı Didem Devay kimdir, kaç yaşında?  

MASTERCHEF DİDEM DEVAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te mücadele eden Didem Devay, 26 yaşındadır. İnşaat mühendisi olan ve 2 yıl boyunca şantiye şefliği yaptığını söyleyen Didem Devay, MasterChef’e mutfak şefliği yapmak için geldiğini söyledi. Yarışmaya gelmesine kardeşinin vesile olduğunu belirtti.

Didem Devay, ilk turda taze sebzeli levrek sarması hazırlamıştı. Hazırladığı bu yemek için Danilo şef ve Mehmet şeften evet oyu almış ve böylece MasterChef Türkiye’de üst tura çıkmıştı.

MasterChef’in 8 Ağustos Cumartesi yayınlanan bölümünde üst tura çıkmak için ter döken Didem Devay talihsiz bir kaza yaşadı ve parmaklarını kesti. İzleyenleri ve stüdyodakileri korkutan yarışmacıya ilk müdahale stüdyodaki sağlık ekipleri tarafından yapıldı. 

MasterChef'te yürekler ağıza geldi! Yarışmacı Didem Devay parmaklarını kesti