MasterChef Danilo Zanna'nın eski hali ortaya çıktı! Görenler büyük şaşkınlık yaşadı

MasterChef Türkiye programının sempatik jüri üyesi İtalyan şef Danilo Zanna, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Bozuk Türkçesi ile güldüren Danilo Zanna'nın eski hali ortaya çıktı. Ünlü şefin eski halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Zanna, sosyal medyada gündem oldu.

Masterchef Türkiye programı ile ekranlarda boy gösteren Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanışmasının ardından Türkiye'de kalmaya karar vermişti. Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek, geçtiğimiz aylarda 9 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

Özel hayatıyla sık sık magazin basınında yerini alan ünlü İtalyan şef Zanna, programdaki sempatik tavırları ile kısa sürede gönüllere taht kurdu. Katıldığı Elin Oğlu programında bir anda meşhur olan Danilo şef, kırık Türkçesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

DANILO ZANNA ESKİ HALİ ORTAYA ÇIKTI

Ekranların sevilen ismi Danilo Zanna'nın eski hali ortaya çıktı. Ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntülerini görenlerin ağzı açık kaldı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Zanna'nın eski fotoğraflarında seyrek saçlarını görenler inanamadı. İşte Danilo Zanna'nın eski hali;