MasterChef'e veda eden isim belli oldu

MasterChef'in 7 Kasım Perşembe günü yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılardan Suna, Mustafa, Eda ve Güzide bu hafta eleme potasındaki isimlerdendi. Elenmemek için üst düzey performans gösteren yarışmacılar Somer Şef'in tabağına en yakın tabağı yapmaya çalıştı. Günün sonunda ise Somer Şef elenen ismi açıkladı.

Yarışmanın 7 Kasım Perşembe günü yayınlanan bölümde haftanın eleme adaylarından Suna, Mustafa, Eda ve Güzide elenmemek için mücadele verdiler. Somer Şef menüde Ördek Bisteyeea olduğunu açıkladı. Yarışmacılar Somer Şef'in tabağına en yakın tabağı yapmak için performanslarını sergilediler. Ve günün sonunda MasterChef'e veda eden isim belli oldu.

EDA YARIŞMAYA VEDA ETTİ

MasterChef'in 7 Kasım Perşembe günü yayınlanan bölümünde eleme oyunu oynandı. Eleme potasında Suna, Güzide, Eda ve Mustafa vardı. Somer Şef yarışmacılardan Ördek Bistayeea yapmalarını istedi. En güzel tabağı yapmak için kıran kırana mücadele veren yarışmacılar arasında heyecan dolu dakikalar yaşandı. MasterChef'te bu hafta elenen isim Eda oldu. Eda MasterChef'e veda etti... Göz yaşlarına hakim olamayan Eda duygusal anlar yaşadı.