MasterChef'e veda eden yarışmacının duygusal anları...MasterChef'te bu hafta kim elendi?

MasterChef'e veda eden isim belli oldu! MasterChef’te kim elendi? sorusu yarışmaya kimin veda ettiğini öğrenmek isteyen kişiler tarafından aratılmaya başladı. Yarışmanın 13 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde ilk olarak dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaybetmesi üzerine Alican ve Güzide arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve Güzide haftanın son eleme adayı oldu. Batuhan, Güzide ve Rıfat arasında eleme oyunu oynandı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı bölümde bir isim MasterChef'e veda etti. Peki, MasterChef'e kim veda etti? Elenen isim kim oldu? İşte cevabı...

MasterChef'te elenen isim belli oldu! Mehmet, Danilo ve Somer Şef sunumu ve jüriliğiyle gerçekleşen MasterChef yarışma programı yine heyecan dolu bir bölümle izleyicileri ekran başına kilitledi. Yarışmanın 13 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde ilk olarak haftanın son eleme adayını belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın son eleme adayı Güzide oldu. Daha sonra ise Güzide, Batuhan ve Rıfat arasında haftanın en heyecanlı bölümü olan eleme oyunu oynandı. Günün sonunda ise MasterChef'e veda eden isim belli oldu. MasterChef'te kim elendi? sorusunun yanıtı haberimizde

13 ARALIK MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef'in 13 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde eleme oyunu oynandı. Eleme potasında Güzide, Batuhan ve Rıfat mücadele ettiler. Danilo Şef yarışmacılara yapıcakları yemeği tanıttı. Menüde Tournedos Alla Rossini vardı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı bölümde en iyi yemeği yapan isim Batuhan oldu ve eleme potasından kurtuldu. Finale ise Güzide ve Rıfat kaldı. Günün sonunda ise elenen isim Rıfat oldu. Rıfat MasterChef'e veda etti. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı ve Rıfat gözyaşlarına hakim olamadı. Güzide arkadaşının elenmesine dayanamadı ve o da ağladı. Güzide Rıfat'ın elnmesiyle ilgili: "Artık elenmediğimize sevinemediğimiz günlere geldik" cümlelerine yer verdi. Şefler Rıfat ile ilgili övgü dolu sözlerde bulundular. 

Mehmet Şef Rıfat ile ilgili: "Bugüne kadar herkese adaletli davrandın. Ben bunun şahidiyim. Bu dünyada da, öbür dünyada da. Doğru gördüklerini hiçbir zaman esirgemedin" ifadelerinde bulundu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın son eleme adayını belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Çekimleri Konya’da gerçekleştirilen bölümde Konya’nın manevi havası ekranlara yansıdı. Menüde Tutmaç Çorbası, Şiş Kebabı, Marul Salatası, Hassaten Lokma, Badem Tatlısı ve Gül Şerbeti vardı. Yemeklerin tadımını Konya Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Konyaspor'dan futbolcular, Mustafa Yıldızdoğan ve birçok önemli isim yaptı. Günün sonunda ise oylama sonucu kazanan takım belli oldu. MasterChef'te haftanın son dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandığı için bireysel dokunulmazlık oyunun mavi takım oyuncularından Alican ve Güzide arasında oynandı. Menüde Tayland mutfağından Karidesli Pad Thai vardı. Günün sonunda ise en kötü yemeği yapan isim Güzide oldu ve eleme potasına gönderildi.