MasterChef Çağla elendi mi? MasterChef 2020 yarışmacısı Çağla Levent kaç yaşında?

MasterChef final turu için seçimler devam ediyor. Çağla Levent final kadrosu için çabalayan yarışmacılar arasında yer alıyor. Rekabetin her geçen gün tırmandığı yarışmada jüri üyelerine, yapılan yemekleri beğendirmek de epey zorlaşıyor. Katıldığı gün hayat hikayesiyle jürileri ve ekran başındakileri duygulandıran Çağla, çocukluk yaşlarından beri yemek yapıyor. Çağla Levent evde meze yapıp online satarak geçimini sağlıyor.

MasterChef yarışmacısı Çağla Levent, final turunda yarışacak isimler arasında yer alıyor. İlk 16'ya girmek için çabalayan Çağla, Ankara'da yaşıyor. Hayat şartları nedeni ile genç yaşta evlenen ve erken yaşta anne olan Çağla Levent, evliliği yürümediği için eşinden ayrıldığını ve geçimini meze yapıp satarak sağladığını söylüyor.

MASTERCHEF ÇAĞLA KİMDİR?

Çağla Levent, 31 yaşında. 13 yaşında bir kızı, 11 yaşında bir oğlu var. Ayrıca üç kedisi olduğunu söyleyen Çağla Levent, Ankara'da yaşıyor. Çağla Güven, meze yaparak geçimini sağlıyor ve satışını online sistem üzerinden yapıyor.

Anne ve babası beş yaşındayken ayrılan Çağla Levent, kardeşlerini kendisi büyütmüş ve bu süreçte yemek yapmayı öğrenmiş. Babasının öldürüldüğü gün MasterChef’e katıldığını gözyaşlarıyla anlatan Levent, babasını öldüğü zaman başarılı bir öğrenci olduğunu ve kros takımı kaptanlığı yaptığını ancak yaşananları kaldıramayıp lise sonda okulu bıraktığını belirtti.

MasterChef'te bu akşam kim kazandı? MasterChef 16 Ağustos Pazar birincisi kim oldu?

El lezzetine güvenen Çağla Levent, MasterChef'in ana kadrosunda yer alamadı ve 16 Ağustos tarihli bölümde elendi.