MasterChef Burcu Önal eşi kimdir? MasterChef Burcu kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli?

TV8 ekranlarında ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye yarışmacılarının hayatları merak ediliyor. Yaptığı yemekler, açıklamaları ve farklı tarzı ile dikkat çeken isimlerden biri de Burcu Önal oldu. MasterChef Burcu Önal, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. MasterChef Burcu kendini bildi bileli hep mutfakta olan yarışmacı uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler aldı. İşte hakkında tüm detaylar...

Tv8'in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef'de dikkat çeken isimlerden biri de Burcu Önal oldu. MasterChef Burcu kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli? MasterChef Burcu Önal eşi kimdir? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. MasterChef Burcu Önal, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. 15 sene Asya'da yaşayan Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. İşte hakkında tüm merak edilenler..

Masterchef'te aşkı buldu... Tanya'nın sevgilisi bakın kim çıktı!

MASTERCHEF BURCU KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

MasterChef Burcu Önal, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. 15 sene Asya'da yaşayan Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, İbrahim Önal ile evlidir.

Hayatında yaptığı ilk yemek 13 yaşındayken yaptığı mantıymış. Zamanla kendisini geliştirdiğini ifade eden Burcu Önal tüm Asya yemekleri ve mantı yemeklerine hakim olduğunu ifade etti.

Kendini bildi bileli hep mutfakta olan yarışmacı uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler aldı. Uzun yıllar yurt dışında gemilerde garsonluk yaptı. Sonrasında yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yapmaya başladı.

Yakın zamanda İstanbul Tarlabaşı'nda Sini Ethnic isimli Asya yemeklerinin yapıldığı bir restaurant açtı.

BURCU ÖNAL INSTAGRAM HESABI NE?

Burcu Önal Instagram hesabıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Şu an itibariyle 53,5 bin takipçisi olan Masterchef Burcu, 'foodieeeee' ismiyle bu platformda paylaşımlar yapmaktadır.

MasterChef Azize kimdir, kaç yaşında? MasterChef Azize Polat aslen nerelidir?