MasterChef Berk İlter kaç yaşında ve nereli? MasterChef Berk kimdir?

MasterChef Türkiye'de 2020 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Performansı ile dikkatleri üzerine çeken MasterChef Berk hakkında araştırmalar hız kazandı. MasterChef Berk kimdir? MasterChef Berk İlter kaç yaşında, nerelidir? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Berk İlter, 20 yaşında. Aşçı. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 13 yaşından beri mutfaklarda olan ve yurt dışında eğitim alan Berk İlter, aslen Tokatlı.

MasterChef'te heyecan hız kesmeden sürüyor. Performası ile dikkatleri üzerine çeken MasterChef Bek'in hayatı merak ediliyor. Masterchef Berk İlter 13 yaşından beri meslekte. 20 yaşında. Aşçılık yapıyor. Aslen Tokatlı. Yurt dışında eğitim aldı. Peki, MasterChef Berk kimdir?  

MASTERCHEF BERK KİMDİR?

Berk İlter, 20 yaşında. Aşçı. Yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 13 yaşından beri mutfaklarda olan ve yurt dışında eğitim alan Berk İlter, aslen Tokatlı. Berk İlter, MasterChef Türkiye’nin ilk turunda General Tso Chicken yemeği ile jüri karşısına çıktı. Başarılı bir tabak çıkaran Berk İlter, üç evet oyu alarak üst tura çıkmayı başarmıştı.

MASTERCHEF'TEN KİM ELENDİ?

Ekranların en çok izlenen programı MasterChef Türkiye'de üçüncü sezon ilk eleme gecesi bu akşam yapıldı. Haftanın eleme adayı olan 6 yarışmacıdan son üçe kalan isimler, 40 dakika içinde "Ciğer Sarma" yapmaya çalıştı. Süre sonunda şefler tadımlarını yaptılar ve MasterChef'e veda eden ismi açıkladılar.

Celal, bu üç isim arasında en başarılı tabağı hazırlayan yarışmacı oldu. MasterChef'ten elenen kişi ise gecenin en zayıf tabağını hazırlayan Sedat oldu. 

MasterChef Ebru kimdir, kaç yaşında? MasterChef Ebru Has nereli?